Geschiedenis

Business Creation is in 1982 onder de naam Job Creation opgericht. In tijden van economische teruggang is er veel behoefte aan creatieve oplossingen voor werkgelegenheidsproblemen. Het bedrijf introduceerde outplacement, hulp voor starters en business centers ‘avant la lettre’. In tijden dat er echt behoefte aan was werden in Europa duizenden banen gecreëerd. Job Creation, en later Business Creation, is een merknaam voor redevelopment geworden.

In 1998 omarmde een van de grootste werkgelegenheidsbureaus de outplacementactiviteiten. Business Creation ontwikkelde zich tot een investeringsbedrijf met een portefeuille van bedrijven die door multinationals als ABB, Sony en Philips waren afgestoten.

Sinds 2009 richt Business Creation zich op een volledig geïntegreerde benadering van elke grote herstructurering of ontmanteling door niet alleen redevelopment maar ook, via Job Creation?, outplacement (herplaatsing) en job search (werk zoeken) aan te bieden. En natuurlijk gaan we ook hier ondernemend te werk, door niet alleen advies te verstrekken maar ook maatregelen in te voeren en investeringen te plegen.

image
Our aim is that all stakeholders in the process of redevelopment will benefit from our solutions.
image
  • image
  • image
  • image
  • image