Klantcases

Redevelopment-technologie
Een klein dorp in Noord-Spanje werd getroffen door de sluiting van de plaatselijke tractorfabriek, waardoor 150 banen verloren gingen. De locatie was zo afgelegen dat het onwaarschijnlijk was dat het dorp nieuwe investeerders zou kunnen aantrekken. Na een uitgebreid markt- en bedrijfsonderzoek nam Business Creation de fabriek over van de moedermaatschappij, voorzag de gehele productieafdeling van nieuwe apparatuur voor de fabricage van windturbines, zocht en vond een aantal belangrijke klanten. Daarnaast vond het redevelopment-team voldoende klanten om ook de tractoractiviteiten van de fabriek voort te kunnen zetten. Hierdoor kon voor alle 150 werknemers nieuw werk worden gevonden; twee jaar later werd het bedrijf verkocht aan een groot Spaanse windenergiebedrijf.

Reinosa_breed

Redevelopment van human resources
In nauwe samenwerking tussen de klant en Business Creation werd op een strategische locatie in België voor verschillende gebruikers een bedrijvenpark gebouwd. Dit nieuwe bedrijvenpark, gebaseerd op het voormalige ontwerp- en fabricagecentrum voor consumentenelektronica, beschikt naast kantoor-, opslag- en productieruimte ook over een hooggekwalificeerd personeelsbestand en volledige servicefaciliteiten.

hasselt

Het redevelopment-project begon met het analyseren van de mogelijkheden voor redevelopment, gevolgd door het marketen van de vestiging en de overtollige werknemers, het op zoek gaan naar geïnteresseerde partijen, en ten slotte de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe ondernemersinitiatieven op het bedrijvenpark. Het investeringsprogramma voor de vestiging, gecombineerd met het outplacement- en vacatureprogramma, heeft op de locatie tot verschillende nieuwe bedrijfsactiviteiten geleid, waardoor voor een groot aantal werknemers een baan kon worden gecreëerd.

Redevelopment van onroerend goed
Om de sluiting van een beeldbuisfabriek in Oostenrijk tegen te gaan, ontwierp en realiseerde Business Creation met succes een herontwikkelingsprogramma voor het onroerend goed. In dit programma werd de doelstelling bereikt door de belangstelling van lokale investeerders voor de vestiging te wekken en door redevelopment van het onroerend goed. Er werd een bedrijvenpark gebouwd en er konden aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Na één jaar werd een bezettingsgraad van 25% bereikt en waren circa 100 nieuwe banen gecreëerd.

Lebring_rechthoek

image
Our aim is that all stakeholders in the process of redevelopment will benefit from our solutions.
image
  • image
  • image
  • image
  • image